14 Şubat 2017 Salı

Güzel Anlamlı Cuma Mesajları Resimli ve Sözlü

 

Bu cuma sizlerin facebook, instagram veya twitter üzerinden paylaşmak isteyeceğiniz en güzel ve anlamlı cuma mesajlarını bu yazımızda bulabilirsiniz.

Cuma günleri sosyal medya üzerinden paylaşmak istediğiniz Cuma mesajları, Güzel cuma mesajları, Anlamlı Cuma mesajları, Cuma mesajları resimlerini bu yazımıda bulabilirsiniz.


Güzel Anlamlı Cuma Mesajları ve Sözleri

İçini dışından daha çok süsle çünkü; Dışın HALKIN için HAK'kın baktığı yerdir. Hayırlı Cumalar.


Cuma'mız, Maddi, manevi, hastalıklarımıza şifa, sıkıntılarımıza ferahlık, günahlarımıza af vesilesi olsun inşallah. Hayırlı Cumalar.


Yaradana hamd olsun.. Yaratıp imtihan edene.. İmtihandan geçirip zafere erdirene.. Bilinçleri bileyip sabırlar verene.. Rahman, Rahim ve Muin olana hamd olsun. Hayırlı Cumalar.


Kim Allah'a tevekkül ederse, Allah ona kafidir. Cumanız mübarek olsun.


Özel günler dostların varlığıyla, mübarek geceler duaların ihlasıyla, cuma Müslümanların buluşmasıyla değerlidir. Rabbim hayırlı işlerde bizleri buluştursun. Cumanız mübarek olsun.


Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun değerli arkadaşlarım. Cumanız mübarek olsun.


Gönüller dua ile birleşince Cumalar güzelleşir. Hayırlı Cumalar.


Umutsuz kapılar vardır açılmaz, Rabbimin kapısı büyüktür, kapanmaz. Sen umudunu kaybetme. Rabbim kulunu bırakmaz. Hayırlı Cumalar.


Ellerini aç melekler gül koysun, gülü kokla yüreğin sevgiyle dolsun, bu dünya size ve sevdiklerinize cennet olsun. Cumanız Mübarek Olsun.


Aklınıza gelen güzel şeyleri DUA'ya dökün, bakarsınız yol olur, niyet olur, nasip olur; Hallolur. Hayırlı Cumalar.


İnsan dünyada bir ağaç altında gölgelenip giden bir yolcu gibidir. Hayatı anlamı ile yaşamak dileği ile. Hayırlı Cumalar.


Sıkıntılardan uzak, huzurun gölgesinde geçireceğiniz günlerin ömrünüze yayılması, kazançlarınızın bereketli, sevinçlerinizin daim olması dileği ile. Cumanız Mübarek Olsun.


Günümüz Cuma'ya açılırken, sen bizi kapından eli boş gönderme Allah'ım. Cumanız Mübarek Olsun.


Allah'ım. Varsın, bütün kainat varlığının aynası. Birsin, bütün mevduat birliğinin ahidi. Hayırlı Cumalar.


Kısa ömrümüz, ebedi Cenneti hak edecek kadar bereketli olsun. Hayırlı Cumalar.


Hüzün ağır gelir yüreğe, ama en güzel duayı getirir sahibine. En güzel dualarda buluşmak dileğiyle. Hayırlı Cumalar.


Ey gecenin sahibi. Nasıl kudretinle geceyi gündüzle örtüyorsan; bizim de hatalarımızı, günahlarımızı RAHMETİNLE ÖRT.. Amin. Hayırlı Cumalar.


Bugün öyle bir CUMA olsun ki; Affolmayan KUL, Kabul olmayan DUA, Def edilmeyen BELA, Şifa bulmayan HASTA, Huzur bulmayan KALP, "ALLAH" demeyen dil kalmasın.. Cumanız Mübarek Olsun.

Umarız ki aralarında sizlerin de beğenip arkadaşlarınızla paylaşmak isteyeceğiniz güzel sözler yazmışızdır. Hepinizin cuması en içten dileklerimizle mübarek olsun. Güzel anlamlı cuma mesajlarını yorum olarak bildirirseniz seviniriz. Hayırlı cumalar.

Hiç yorum yok:
yorum Yaz